Η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εξωτερικών

439
Η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εξωτερικών

Ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κώστας Βλάσης, ως νέος υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό.

H ορκωμοσία έγινε από τον επίσκοπο Ωρεών, Φιλόθεο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Βλάσης, ορίσθηκε νέος υφυπουργός Εξωτερικών, μετά από την παραίτηση του Αντώνη Διαματάρη.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων καθηκόντων του, ο Κώστας Βλάσης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και δεσμεύτηκε για σκληρή δουλειά.

"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου να δικαιώσω τις προσδοκίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Η τιμή για μένα είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη, γι’ αυτό τώρα δεν είναι ώρα για τίποτε άλλο πέρα από σκληρή δουλειά, ώστε ενωμένοι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους Έλληνες όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε γωνιά της γης”, έγραψε στο Facebook ο Κώστας Βλάσης.