Ικαρία: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 34χρονης Βρετανίδας

134
Ικαρία: Aποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Βρετανίδας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε η τουρίστρια ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιό της, λίγες ώρες προτού χαθούν τα ίχνη της γυναίκας.

Στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, τίθεται πλέον και συγκεκριμένη διαδρομή.

Το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από τους Φούρνους.

Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας.

Ωστόσο, από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους Φούρνους, εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αστροφυσικού, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Νωρίτερα, ο σύντροφος της 34χρονης ζήτησε, μέσω του ΑΝΤ1, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία», δήλωσε ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της Βρετανίδας.

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκαλυπτική δήλωση της καμαριέρας στον ξενοδόχο και την Αστυνομία: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου Ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται, από τη Δευτέρα, σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου χτενίζουν το νησί για να βρουν τη Νάταλι Κρίστοφερ.

Η 34χρονη φέρεται να έφυγε από το δωμάτιο ώστε να πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια δεν επέστρεψε.

«Στις 11 το πρωί της Δευτέρας μας πήρε τηλέφωνο η καμαριέρα και μας είπε ότι το παιδί εδώ ανησυχεί για τη σύντροφό του, η οποία από τις 8:00 η ώρα το πρωί λείπει και δεν έχει δώσει σημεία ζωή. Αμέσως ενημερώσαμε Αστυνομία και Πυροσβεστική και παρά πολύ γρήγορα άρχισαν οι ενέργειες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας.

Το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησε από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας. Μετέβη στην Ικαρία για να συνδράμει στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων που είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσκού.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.