Ίλιον: Ποινική δίωξη στον πατέρα της 8χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα

126

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 31χρόνου πατέρα του 8χρόνου κοριτσιού από το Ίλιον το οποίο τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από σφαίρα που προήλθε από μπρελόκ-όπλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων την επόμενη ημέρα.

Σε βάρος του πατέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της έκθεσης από κοινού και της παράνομης κατοχής όπλου. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του στο Αυτόφωρο.

Για τη μητέρα του παιδιού, η οποία αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, αποφασίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας.

Οι γονείς της μικρής οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, αρχικά είχαν εξαφασνιστεί ενώ ο πατέρας της 8χρονης φέρεται να υποστήριξε, ενώπιον των αστυνομικών, πως το μπρελόκ-όπλο που τραυμάτισε την κόρη του στο δεξί της πόδι, το βρήκαν τα δυο του παιδιά σε εξωτερικό χώρο εκεί όπου έπαιζαν. Βέβαια, στη συνέχεια στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε πως πιστόλι μπρελόκ με το οποίο τραυματίστηκε η μικρή ανήκει στον πατέρα.