Ιndependent: «Η Τήνος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φθινοπωρινές διακοπές»

18
Ιndependent: «Η Τήνος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φθινοπωρινές διακοπές»

Ως ένα από τα καλύτερα μέρη για φθινοπωρινές διακοπές χαρακτηρίζει την Τήνο η βρετανική εφημερίδα «Independent».

«Εάν σκέφτεστε να κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη για να παρατείνετε το καλοκαίρι», γράφει το βρετανικό δημοσίευμα προτείνοντας πρώτη και καλύτερη την Τήνο.

Το ελληνικό νησί φιγουράρει στην κορυφή της λίστας της βρετανικής εφημερίδας. Τον Σεπτέμβριο, η μέση θερμοκρασία στην Τήνο φθάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου, σχολιάζει το η «Independent».

«Η Ελλάδα έχει μάλλον το μονοπώλιο όταν πρόκειται για τον καλοκαιρινό ήλιο, για βάσιμους λόγους. Το μικρό κυκλαδίτικο νησί της Τήνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο, είναι διάσημο για το προσκύνημα στην Παναγία τον Δεκαπενταύγουστο», αναφέρει ακόμα η βρετανική εφημερίδα.

Δεύτερος καλύτερος προορισμός για τις διακοπές του φθινοπώρου είναι η Τουλούζη στη Γαλλία με τον υδράργυρο να φθάνει τους 19 Βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθούν το Σπλιτ της Κροατίας, που ηρεμεί το φθινόπωρο με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τη μεσαιωνική πόλη, τις πλατείες και τους παραθαλάσσιους περιπάτους, το Πόρτο στην Πορτογαλία, η Μαγιόρκα στην Ισπανία και η Βαλέτα στη Μάλτα.

Ακόμα, τη λίστα συμπληρώνουν η πόλη Φες στο Μαρόκο, η Σικελία στην Ιταλία και τα Τίρανα στην Αλβανία.