Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αποδομούν τον Τσίπρα ακόμα και οι φίλοι του

Την επαύριον της Πρωτοχρονιάς του 2016, δηλαδή στις 2 Ιανουαρίου, ο τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μόλις πήγε στο γραφείο του μετά το ρεβεγιόν, προφανώς, για το καλό του νέου χρόνου, έκλεισε μια εκκρεμότητα. Διόρισε από 2-1-2016, τον φίλο του και σύντροφο Νικόλαο Καρανίκα, σε θέση ειδικού συμβούλου στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. 

Ουδέν το μεμπτόν. Άλλωστε, ο νέος σύμβουλος, είχε όλα τα τυπικά προσόντα, για την συγκεκριμένη θέση, αφού όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, ήταν αδιόριστος εκπαιδευτικός - σερβιτόρος και είχε ευδόκιμο προϋπηρεσίας στην ΚΝΕ, ως το ’92 και κατόπιν υπήρξε ιδρυτικό μέλος της νεολαίας του ΣΥΝ, όμως, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, υπήρξε αρνητής στράτευσης και μέλος της Επιτροπής Αντιρρησιών Συνείδησης. Εάν υπάρχουν ενστάσεις γι’ αυτό το «υμνολόγιο» , διευκρινίζουμε ότι δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιάσουμε την «πισώπλατη μαχαιριά», που επεφύλαξε στον ευεργέτη του Αλέξη Τσίπρα, ο Καρανίκας. 

Ξαφνικά, ο σύμβουλος του τέως, ο οποίος είναι γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς, οι οποίες είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και στο ίδιο του το κόμμα, σήμερα ανάρτησε ένα κείμενο, με το οποίο αποθεώνει την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, για τις «μεγάλες μεταρρυθμίσεις» που είχε κάνει, από τότε που ανέλαβε την εξουσία στις «18 Οκτώβρη 1981», ενώ παράλληλα εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για διστακτικότητα και για αλλαγές που δεν έκανε. 

Μάλιστα, δημοσιεύει έναν κατάλογο με τις μεταρρυθμίσεις και τονίζει ότι με αφορμή την διεύρυνση που δεν έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, «λέγονται διάφορες αριστερίστικες βλακείες και η κριτική εστιάζεται στην διαφθορά και όχι στις αλλαγές». 

Με το κείμενο αυτό, ο Καρανίκας ξεσκεπάζει τα έργα και τις ημέρες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αποδομεί πλήρως όλα όσα καθημερινώς, ψευδόμενος διαχέει ο αμετροεπής Τσίπρας στην δημόσια αγορά. Δεν πιστεύουμε ότι ο επί τετραετία «πιστός Άργος», του τέως Πρωθυπουργού ήθελε να «τσαλακώσει» τον ευεργέτη του. Απλούστατα ξεσκεπάζει «τις αριστερίστικες βλακείες», τις οποίες ο κόσμος τις έχει «τούμπανο και ο ΣΥΡΙΖΑ κρυφό καμάρι». 

Είναι, βέβαιον, ότι οι Ηρακλείς της Κουμουνδούρου, θα αφήσουν να περάσει ο κουρνιαχτός, για όσα είπε «γραφικός Καρανίκας». Ευτυχώς, όμως, οι ουτιδανοί πολιτικάντηδες ξεσκεπάζονται εκ των έσω. Και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία, που θα αποδείξει, γιατί «ο βασιλιάς είναι γυμνός».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σύνταγμα 1975

Ι. Κυκλοφόρησε βιβλίο ενδιαφέρον: «Μ Ε Τ Α Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η» Αναφέρεται (και) στο Σύνταγμα του 1975. ΙΙ. Είναι προσθετέα και τα εξής: ...

Eάν ο Τσίπρας υποστηρίξει ενεργά τον Κασσελάκη στις Ευρωεκλογές, υπογράφει οριστικό διαζύγιο με όσους τον εμπιστεύθηκαν

Μέρα με τη μέρα ο άνθρωπος στον οποίο 75.000 ψηφοφόροι στις αρχαιρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ- εμφανώς μιας χρήσης οι περισσότεροι- έδωσαν τη σφραγίδα του κόμματός τους, ξεφεύγει. Από την Αμ...

Στον δρόμο για τις Ευρωεκλογές - Οι κινήσεις των τελευταίων ημερών και τα διλήμματα

«Πέντε πάνω, πέντε κάτω» η Κυβέρνηση «θα τα βρει» έως την 9η Ιουνίου, οι κινήσεις των τελευταίων ημερών και τα διλήμματα που τέθηκαν με προεξάρχον την «σταθερότητα» στην οποία ομνύ...

Φόρτωση άρθρων...