Ιταλία: Στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι

214
2011: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραιτείται από τη θέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Στο νοσοκομείο του Μιλάνου διακομίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Corriere della Sera.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά τη λήξη του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ζάγκρεμπ έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και μόλις επέστρεψε στην Ιταλία, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Λα Μαντονίνα” στο Μιλάνο, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φέρεται να μην υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό. «Δεν υπήρξαν κατάγματα στο ισχίο, στην κλείδα, στο οστό της κνήμης ούτε σε άλλα οστά» σημείωσαν πηγές από το κόμμα του Μπερλουσκόνι Forza Italia, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos.

Ο 83χρονος Ιταλός επιχειρηματίας και πολιτικός φέρεται να έχει μόνο ένα απλό ενδομυϊκό αιμάτωμα, κοινώς μώλωπα, στον μηρό του και γι΄ αυτό οι γιατροί προτιμούν να τον παρακολουθήσουν το σαββατοκύριακο.

Πηγές του ΕΛΚ ανέφεραν ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίμενε τη δήλωση του Αντόνιο Ταγιάνι και στη συνέχεια αποχωρώντας, ενώ έβγαζε selfie είχε το ατύχημα. Χτύπησε κατά την πτώση και γι' αυτό μόλις επέστρεψε στην Ιταλία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πρότειναν τη νοσηλεία του και την παρακολούθησή του».