Και... επιδοματούχος με(σχεδόν) μηδενική δήλωση ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που "ξεπλένει" τον Κουφοντίνα;

139

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις για τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ βουλευτή Γρεβενών Μπγιάλα, ο οποίος με πρωτοφανές θράσος (επί της ουσίας) "ξέπλυνε' το πρωί σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον στυγερό δολοφόνο της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης υποστήριξε πως «είναι τραγική η δήλωση» ενώ παρότρυνε τον βουλευτή να «ρωτήσει τα 17χρονα εγγόνια των ανθρώπων που δολοφόνησε ο Κουφοντίνας, να δει αν τους νοιάζει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα μέσω του βουλευτή του ξεπλένει έναν τρομοκράτη δολοφόνο», υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.

Νωρίτερα, για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι», πρόσθεσε.

Βουλευτής... επιδοματούχος με μηδενικά (σχεδόν) εισοδήματα

Παρουσιάζει πάντως (κυρίως σημειολογικό ενδιαφέρον) να ρίξει κανείς μια ματιά στο επισήμως κατατεθιμένο στην Βουλή, Πόθεν Έσχες του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ βουλευτή, για να αντιληφθεί  κανείς ποιος επιτέλους είναι αυτός ο Μπγιάλας.

Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο του Πόθεν Έσχες του που ακολουθεί, ο Μπγιάλας δηλώνει Οικονομολόγος, σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του είναι Λογιστής με γραφείο στην Δεσκάτη Γρεβενών και την τελευταία χρονιά, πριν μπει στην Βουλή, δήλωσε εισόδημα (κρατηθείτε) 1.700 ευρώ!
Εκ των οποίων μάλιστα όλα ήταν Επιδόματα Τέκνων και Αγροτικών Επιδοτήσεων! 

Εμείς τι άλλο να πούμε και να προσθέσουμε άραγε;

Δείτε και μόνοι σας: