Και η Κουντουρά «προσκύνησε» τον Αμβρόσιο (εικόνες)

161

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, νέες φωτογραφίες, αυτήν την φορά της Ελενας Κουντουρά με τον Αμβρόσιο, έρχονται ξανά στο φώς της δημοσιότητας.

Ηδη οι πρώτες φωτογραφίες του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη που τηλεφώνησε εξοργισμένος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Ωστόσο η περίπτωση Κουρουμπλή δεν είναι η μοναδική. Και στο παρελθόν η Ελενα Κουντουρά ως υπουργός Τουρισμού έχει επισκεφθεί δύο φορές τον Αμβρόσιο και περιχαρής ποζάρει μαζί με των ακροδεξιών απόψεων Μητροπολίτη, όσο ήταν ακόμη στους ΑΝΕΛ.

Με την μεταπήδησή της στον ΣΥΡΙΖΑ και την τοποθέτησή της στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, η κυρία Κουντουρά αποδεικνύει ότι η δεξιά διεύρυνση κλονίζει το αφήγημα του κυβερνώντος κόμματος περί μάχης και αντίστασης στην άνοδο της ακροδεξιάς που είναι και το βασικό σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα στην μάχη των ευρωεκλογών.

Στις φωτογραφίες, που είναι από πρόσφατο παρελθόν (2016-2017), όταν η κυρία Κουντουρά ανήκε στους Ανεξάρτητους Ελληνες εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού σε πολλαπλές επισκέψεις στην Μητρόπολη, αγκαζέ και σε πολύ φιλικά ενσταντανέ με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας, από τα οποία φυσικά προκύπτουν ερωτηματικά.