Και ο Κουρουμπλής «αδειάζει» Πολάκη: Ατυχής η δήλωση, κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

89

«Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» πρόσθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα απάντησε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την αήθη επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο που έχει προκαλέσει ταραχή και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κακώς» ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην υπουργός και για τη δημοσίευση εκ μέρους του Παύλου Πολάκη του ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

Ωστόσο ατυχής ήταν για τον κ. Κουρουμπλή και η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ για την οποία του επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Όσον αφορα την οικονομία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι θα είναι αυτή που δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που εριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε ρόλο σε αυτό.