Καϊλή: «Δεν θα κατέβω για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ το 2021»

370
Καϊλή: «Δεν θα κατέβω για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ το 2021»

Την κατάσταση για τα σενάρια που πυροδότησε μια αποστροφή της για το αν θα κατέβει να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ξεκαθάρισε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

Όπως ανέφερε η Εύα Καϊλή, η φράση της τις προηγούμενες μέρες για το αν θα αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε, ήταν μια κλισέ πολιτική ατάκα ενώ πρόσθεσε ότι το είπε χαριτολογώντας προκαλώντας όπως είπε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Για το 2021 δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υπογράμμισε όμως, «αργότερα σε 2-3 ίσως χρόνια τίποτα δεν αποκλείεται και εξαρτάται από τις συνθήκες. Μέσα σε μια χρόνια εν μέσω της πανδημίας, δε ξέρω όπως είπε αν
θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ηγεσία».

Ακόμα, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ άφησε το ενδεχόμενο να γίνει η αλλαγή ηγεσίας μετά τις Εθνικές Εκλογές ενδεχομένως ή όταν σταματήσει η πανδημία.

Επίσης, η Εύα Καΐλη τόνισε ότι εργάζεται σκληρά στις Βρυξέλλες για τη χώρα μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας αλλά και της τουρκικής προκλητικότητας.

Για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, η ευρωβουλευτής είπε ότι «ο χώρος έχει κουραστεί από προσωπικές φιλοδοξίες και πρέπει να ετοιμαστεί μια σύγχρονη ατζέντα. Οπότε όταν και αν ανοίξουν οι διαδικασίες με άλλο τρόπο ο τότε θα το συζητήσουμε όλα».