«Καινούργια μέρα» στα «Παραπολιτικά 90,1» με τον Δημήτρη Τάκη

304
«Καινούργια μέρα» στα «Παραπολιτικά 90,1» με τον Δημήτρη Τάκη

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή η «Καινούργια μέρα» με τον Δημήτρη Τάκη, εκπέμπει από τις 8 έως τις 10 το πρωί στα «Παραπολιτικά 90,1».

Κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα. Με καινούργια γεγονότα. Με καινούργια πρόσωπα. Με καινούργια προβλήματα αλλά και καινούργιες λύσεις.

Έτσι η «Καινούργια μέρα» στα «Παραπολιτικά 90,1» ξεκινάει με αισιοδοξία, με επικοινωνία αλλά και με ενημέρωση. Για τα μεγάλα και για τα μικρά που μας απασχολούν και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Με ρεπορτάζ για όλα τα θέματα που μας αφορούν, με ανάλυση των αποφάσεων που επηρεάζουν την τσέπη μας, με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής και της οικονομίας να δίνουν απαντήσεις για το τι σχεδιάζεται σήμερα και για το πως θα υλοποιηθεί αύριο.

Κάθε μέρα ξεκινάμε μια καινούργια επικοινωνία με όλους. Ανοίγουμε το μικρόφωνο των «Παραπολιτικών» και δίνουμε το λόγο στους πρωταγωνιστές της ζωής, στους επιστήμονες που βοηθούν τη ζωή μας, στους δημιουργούς του πολιτισμού, στους πρωτοπόρους των νέων τεχνολογιών, στη νέα γενιά που παλεύει για το περιβάλλον και για έναν πιο πράσινο και υγιή πλανήτη.