Κακιά Σκάλα: Διακοπές κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Μεγάρων-Κινέτας

86

Διακοπές κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας.

Ειδικότερα, θα ισχύσουν:

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, ενώ η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεάζεται.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Κόρινθο δεν θα επηρεάζεται.

Κατά τη διάρκεια των νυκτερινών αυτών διακοπών κυκλοφορίας, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μεταξύ των κόμβων Μεγάρων (38,5 χλμ) και Κινέτας (55,5 χλμ) στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης των εργασιών, θα υλοποιηθούν τις αντίστοιχες μέρες της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Τρίτη και την Τετάρτη 25 και 26 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του συστήματος αυτοματισμού των εγκαταστάσεων του συμπλέγματος των σηράγγων Κακιάς Σκάλας και τη λειτουργική ενσωμάτωσή του στην Κεντρική Εφαρμογή Διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.