Κακός σύμβουλος ο πανικός

105
Γιατί δεν πρέπει να αποκλείονται οι Εκλογές τον Ιούνιο

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Οι δημοσκοπήσεις έχουν τρελάνει τον ένοικο μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου του Μεγάρου Μαξίμου. Βλέπει τα μεγαλεία να χάνονται ο άνθρωπος και το έχει χάσει.

Έφτασε στο έσχατο σημείο της παράνοιας. Μιλώντας στην Πάτρα να ρώτησε το ακροατήριο του αν θα ψηφίσει τον γιό του εφιάλτη. Αν βλέπει έτσι τα πράγματα περί συγγενικής ευθύνης, γιατί δεν εξοργίσθηκε όταν ο γιός του Προέδρου της Βουλής, πήγε στον Κορυδαλλό, προκειμένου να υποδεχθεί τον καταδικασθέντα για 11 δολοφονίες, στην πρώτη άδειά του;

Βέβαια η απώλεια του Gulfstream με τις άνετες υπερατλαντικές μετακινήσεις, έχουν κάνει τον αναιδή νεαρό να έχει χάσει κάθε μέτρο και κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού.

Το ερώτημα είναι αν τον είχε, μια και πίσω από το χαμογελαστό προσωπείο, κρύβεται ο τρισάθλιος λαϊκισμός, που εκφράζεται από χυδαία πρόσωπα και χυδαία έντυπα.

Ο πανικός που έχει καταλάβει τον απερχόμενο, που θεώρησε κατόρθωμα ότι επέβαλε το ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα στις συναντήσεις του με αξιωματούχους Ευρώπης και ΗΠΑ, τον κάνει να παραληρεί πιστεύοντας ότι με τις χυδαιότητες θα πετύχει τον άπιαστη ανατροπή...

Αιδώς Αργείοι

ΠΗΓΗ: orgi.gr