Καλαμάτα: Πήραν τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου για την ομιλία Τσίπρα(Photos)

90
Για τα μέτρα ασφαλείας της προγραμματισμένης ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας, επιστρατεύθηκαν τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου της πόλης!  Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το parapolitika.gr. Ο λόγος για το πρωτοφανές μέτρο δεν είναι άλλος από τον φόβο για τυχόν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των περιοδειών του πρωθυπουργού για τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές. Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ντόπιους όπως φαίνεται από την ανάρτηση δημοσιογράφου της περιοχής, η οποία στηλιτεύει την μεταφορά των μηχανημάτων.

Για τα μέτρα ασφαλείας της προγραμματισμένης ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας, επιστρατεύθηκαν ακόμη και τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου της πόλης! 

Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το parapolitika.gr.

Για τα μέτρα ασφαλείας της προγραμματισμένης ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας, επιστρατεύθηκαν τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου της πόλης!  Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το parapolitika.gr. Ο λόγος για το πρωτοφανές μέτρο δεν είναι άλλος από τον φόβο για τυχόν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των περιοδειών του πρωθυπουργού για τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές. Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ντόπιους όπως φαίνεται από την ανάρτηση δημοσιογράφου της περιοχής, η οποία στηλιτεύει την μεταφορά των μηχανημάτων. Ο λόγος για το πρωτοφανές μέτρο δεν είναι άλλος από τον φόβο για τυχόν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των περιοδειών του πρωθυπουργού για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ντόπιους όπως φαίνεται από την ανάρτηση δημοσιογράφου της περιοχής, η οποία στηλιτεύει την μεταφορά των μηχανημάτων.