Καμιά ανοχή στους ακροαριστερούς τραμπούκους–Να εφαρμοσθεί ο Νόμος στα Πανεπιστήμια

174
Καμία ανοχή σε κρούσματα ανομίας και καταπάτησης των ελευθεριών των πολιτών δείχνει ξεκάθαρα πλέον η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Καμία ανοχή σε κρούσματα ανομίας και καταπάτησης των ελευθεριών των πολιτών δείχνει ξεκάθαρα πλέον η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν λάβει μια  στρατηγική απόφαση να στηρίξουν τα μέτρα που έχουν πάρει ήδη την έγκριση της Βουλής και να βάλουν ένα οριστικό τέλος στα σουλάτσα και τους τραμπουκισμούς των διάφορων γνωστών αγνώστων που στο όνομα της Αριστεράς και όχι μόνο λειτουργούσαν για δεκαετίες ολόκληρες λες και ήταν οι ιδιοκτήτες των Πανεπιστημίων στη χώρα με νοοτροπία τσιφλικά του 19ου αιώνα.

Το πρόσφατο παράδειγμα με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με διάφορους… λαϊκούς αγωνιστές να καταλαμβάνουν  "συμβολικά" το κτίριο και κυρίως η άμεση αντίδραση της Αστυνομίας καταδεικνύουν τη βούληση της Πολιτείας να αντιμετωπίσει στη ρίζα τους αυτά τα φαινόμενα.

Αλλά και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στη νομιμότητα όπως εξάλλου υποστήριξαν και οι πρυτανικές Αρχές. Επιπλέον, χρειάζονται και γρηγορότερα ανακλαστικά από τη Δικαιοσύνη που σε πολλές περιπτώσεις συλληφθέντες περνούν λίγες ώρες στη ΓΑΔΑ και μετά αφήνονται ελεύθεροι για να ξανακάνουν βέβαια τα ίδια.

Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση παρακολουθεί διαρκώς τις συνεχείς καταδρομικές επιθέσεις υποστηρικτών του καταδικασμένου τρομοκράτη Κουφοντίνα τις τελευταίες ημέρες και μετά από τις εξελίξεις με το θέμα της υγείας του οι δικαστικές Αρχές αποφάσισαν να κάνουν αυτό που πρέπει δηλαδή να διασφαλίσουν την προστασία της ζωής του κρατούμενου.

Μία δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί να εκβιάζεται από διάφορες συλλογικότητες που επενδύουν διαρκώς με διάφορα προσχήματα στο μπάχαλο, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια βασικούς κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της αστικής δημοκρατίας. Κι αυτό το μήνυμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να το στείλει από το ξεκίνημα της κυβερνητικής του θητείας.

katalipsi-aristoteleio-epeisodia__3_

katalipsi-aristoteleio-epeisodia__2_

katalipsi-aristoteleio-epeisodia__1_

mat-apth-katalipsi33