Καμμένος εκτός ελέγχου στο Twitter - Σφοδρή επίθεση στον Τέρενς Κουίκ (εικόνα)

283

Νέο παραλήρημα Πάνου Καμμένου μέσω tweet λίγο μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Με ένα νέο tweet επανήλθε ο υπουργός Άμυνας καθώς επιτέθηκε στα κατά ΜΜΕ. «Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ τις βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Το tweet του υπουργού Άμυνας κλείνει με τις εκτιμήσεις του για το πολιτικό μέλλον των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. «Ξυδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει».

Με άλλο tweet ο Π. Καμμένος επιτίθεται στον Τέρενς Κουίκ φωτογραφίζοντας τον.

«Καρφί» για τον Τέρενς Κουίκ και άλλους συνεργάτες του έριξε, με απάντησή του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για πρόσωπα που «έγιναν μάγκες στην πλάτη μας».
Ειδικότερα, απαντώντας σε τοποθέτηση, ο Πάνος Καμμένος έγραψε: «Δεν θα ανεχτώ όμως Κώστα πια την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να έχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι. Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους που άντεξαν. Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας…».

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος έγραψε σε νέα απάντηση: «Για εσάς δεν θα γονατίσω ποτέ όσοι μας εγκατέλειψαν τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι 25 βουλευτές ούτε δημοτικοί σύμβουλοι μόνοι με τα λύτρα της προδοσίας ΕΜΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ».