Καμμένος: Μου είπε ψέματα δύο φορές ο Τσίπρας

47
Καμμένος: Επέλεξαν τον υπουργικό θώκο για την Ψήφο Εμπιστοσύνης

«Βρίσκομαι στη θέση, ως επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να αναγκάζομαι να ψηφίσω όχι στην παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης», τόνισε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, πριν από τέσσερα χρόνια, αποφασίσαμε να κάνουμε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό της κυβέρνησης, ούτε καν με τις δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσει, με βάση τον ψηφισμένο προϋπολογισμό που οι ΑΝΕΛ ψηφίσαμε ομόφωνα», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η πρόταση έχει να κάνει με ένα δίλημμα, το οποίο ο πρωθυπουργός, κατά την άποψή μου, λανθασμένα έφερε», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Στη συμφωνία που κάναμε με τον πρωθυπουργό ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς δεν θα συμφωνήσουμε σε λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η διαβεβαίωση που είχαμε ήταν ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση μετά τις εκλογές», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Επέλεξαν τον υπουργικό θώκο για την Ψήφο Εμπιστοσύνης», ήταν το σχόλιο του Πάνου Καμμένου, για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που παρέμειναν σε κυβερνητικές θέσεις.