Καμμένος σε Κοτζιά: «Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιοι είχαν εμπλοκή»

197
Καμμένος σε Κοτζιά: «Η Δικαιοσύνη θα βρει ποιοι είχαν εμπλοκή»

Στον Νίκο Κοτζιά απάντησε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, σχετικά με τα email.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ το πρώτο είναι ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αποδέχτηκε ότι είναι αδιαμφισβήτητα τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «που δείχνουν πως έστησε τον διαγωνισμό».

«Και δεν πρέπει να ψάχνει αν τα υπέκλεψε η ΕΥΠ. Αν είχαν τεθεί υπόψιν της θα μπορούσαν να τα είχε διαβιβάσει σε εισαγγελέα»,  συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος και πέρασε στην αντεπίθεση.

Υποστήριξε, για να απαντήσει στο που βρήκε τα email, ότι δεν ζούμε στην εποχή των φίλων του της Στάζι, όταν αυτός έγραφε κείμενα».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών να ρωτήσει για ποιον λόγο στελέχη του ΥΠΕΞ τον αποκαλούν «Μπερία» ή «Σουσλόφ».

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ειπωθεί για ποιον λόγο αποπέμφθηκε ο Νίκος Ξυδάκης, «όταν ρώτησε πώς θα ανοίξουν τα 80 γραφεία Ρωσία ή ο κ. Γιώργος Τσίπρας όταν ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί».

«Αλλά με τη διαδικασία που έχει ανοίξει στη Δικαιοσύνη θα αποδειχτούν όλα αυτά και ποιοι είχαν εμπλοκή», τόνισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «κυβέρνηση αποστασίας» και βουλευτών που εξελέγησαν άλλα κόμματα και σήμερα είναι εδώ υπερήφανοι.

«Κρατάνε βουλευτικές έδρες εισπράττοντας αποζημίωση ενώ ποτέ δεν έχουν εκλεγεί,  συνεχίζουν να  προκαλούν λαό αλλάζοντας οβιδιακά θέσεις», προσέθεσε και κάνοντας προσωπική αναφορά στον Τέρενς Κουίκ είπε: «Για εσάς το λέω κύριε Κουίκ που από Γράμμο, Βίτσι θα τον δούμε και στην κόκκινη πλατεία».