Καμμένος:Γιατί ισχυρίζεται πως ο Τσίπρας δεν έχει βρει (ακόμη) τους 151;

13
ο Πάνος Καμμένος έστειλε απειλητική προειδοποίηση στον Κώστα Ζουράρι.

Μία περίεργη εκτίμηση έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στο Βεργίνα TV υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές, για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών: Αρχικά, όπως είπε είχαν συμφωνήσει να συζητήσουν το θέμα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές κάτι το οποίο δεν έγινε και εν συνεχεία όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο αλλά το φέρνει τώρα εσπευσμένα στη Βουλή.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε απειλητική προειδοποίηση στον Κώστα Ζουράρι. «Εάν ο κ. Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Ακόμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων», χαρακτηρίζοντάς την «κουρελόχαρτο» και εκτιμώντας ότι «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

"Κοτζιάς, ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη"

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε... «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» - αναφερόμενος προφανώς στην θητεία του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.

Κατά τον Πάνο Καμμένο ο Νίκος Κοτζιάς «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι η συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.