Κάποιοι βιάζονται στο Κίνημα Αλλαγής

196

Έντονη κινητικότητα και πολλαπλές υπόγειες διεργασίες αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Τον τελευταίο καιρό οι μυστικές συναντήσεις και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις έχουν την τιμητική τους, όπου τίθενται επί τάπητος όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Παράταξη, ενώ οι σχετικές συζητήσεις συχνά εκφεύγουν από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και εκτείνονται στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στον Κίνημα Αλλαγής, που είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο του 2021.

Προ καιρού πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι υπήρξε μυστική συνάντηση - μέσω τηλεδιάσκεψης - μελών της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής για αξιολόγηση των δεδομένων και αποτίμηση της μέχρι στιγμής πορείας του χώρου, ενώ το μενού της συζήτησης περιελάμβανε και τη διαδοχολογία, που έχει φουντώσει για τα καλά στο εσωτερικό της Κεντροαριστεράς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα εν λόγω στελέχη εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον του κόμματος, ενώ έγινε και μια πρώτη συζήτηση για τις επόμενες κινήσεις και δημόσιες παρεμβάσεις τους, οι οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν το καλοκαίρι, με στόχο την οριστικοποίηση του οδικού χάρτη των διαδικασιών, που απαιτούνται ως την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν κάποια στιγμή θα διακινήσουν κείμενο - παρέμβαση, προκειμένου να συγκεντρώσουν υπογραφές και άλλων κομματικών στελεχών ή θα περιμένουν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε να καταθέσουν εκεί τις προτάσεις τους.

Δημοσιεύθηκε στο "ΚΑΡΦΙ"