Λουτσέσκου: Κάποιος να μαζέψει τον απαράδεκτο Ρουμάνο που υποδύεται τον προπονητή

310
Λουτσέσκου

Εντάξει ο ΠΑΟΚ πιθανώς να αδικήθηκε φέτος και να έχασε (από δικά του καραγκιοζιλίκια) ένα πρωτάθλημα που πιθανώς να δικαιούνταν.

Άλλο αυτό, και άλλο οι πρωτοφανείς αθλιότητες που εκστόμισε κατά της Ελλάδος (εφόσον αποδόθηκαν σωστά) ο Ρουμάνος Λουτσέσκου που τρώει ψωμί στην χώρα μας για χρόνια, και εσχάτως υποδύεται και τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τι είπε αυτός ο απίθανος τύπος; Ότι όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι "αντίστοιχα με τα όσα συνέβαιναν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία".

Η Ελλάδα είναι σαν την Φασιστική Γερμανία;
Η χώρα που σε φιλοξενεί και σε σιτίζει απλόχερα καμιά δεκαετία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ Ρουμάνε Λουτσέσκου;

Κάποιος σοβαρός άνθρωπος του ΠΑΟΚ (αν υπάρχει) οφείλει να μαζέψει τον... καβαλημένο προπονητή του...

Στα άκρα ο Λουτσέσκου

O Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην πατρίδα του, τη Ρουμανία, επιμένοντας να μιλάει για «κλοπή» του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα στην πατρίδα του, όπου ταξίδεψε, έχοντας κουβαλήσει μαζί του τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που φορούσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ χαρούμενος, είναι αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο από όλους μας. Η χαρά που πήραμε ήταν πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά» σχολίασε ο 49χρονος τεχνικός.

Ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε εκ νέου στην απώλεια του φετινού πρωταθλήματος. «Ίσως μόνο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αθλητικός εισαγγελέας μελετά την προκλητική δήλωση Λουτσέσκου

Εν γνώσει του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα βρίσκεται η απαράδεκτη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην οποία παρομοίασε τις δικαστικές αποφάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος με τη ναζιστική Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής για τα λεγόμενα του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Στην παρούσα φάση λοιπόν μελετά το περιεχόμενό τους προκειμένου να κρίνει αν χρήζει παρέμβασης από της δική του πλευρά -είτε ως ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, είτε ως αθλητικός εισαγγελέας.

Κι αυτό διότι ακόμα και να κριθεί ότι η δήλωση Λουτσέσκου δεν εμπίπτει στις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, ο κ. Σιμιτζόγλου θα μπορούσε να παρέμβει με τη δεύτερη ιδιότητά του.