Κατήφεια στο Προεδρικό για τη χαμηλή δημοτικότητα του ενοίκου του

315

Ουδεμία πιθανότητα δεν έχει ο αγαπητός μας κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραμείνει στη Ηρώδου Αττικού, μετά το Μάρτιο. Και ο λόγος είναι απλός.

Τα δύο τρίτα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, δηλαδή, οι λεγόμενοι Μητσοτακικοί και Σαμαρικοί βουλευτές δεν θέλουν την ανανέωση της θητείας του και ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα, έστω και εμμέσως δηλώνουν την αντίθεσή τους και δημοσίως.

Στα πηγαδάκια της Βουλής, το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μόνιμο θέμα συζήτησης μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και όχι μόνο… Κάποιοι λένε ότι μέτρησαν και τη δημοτικότητα Παυλόπουλου, αλλά δεν αναφέρουμε το αποτέλεσμα γιατί συμπαθούμε τον κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κυρίως την αγωνία του για την απόφαση του Πρωθυπουργού.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος όμως, δεν πτοείται και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του, παρασκηνιακώς βεβαίως, καθώς διακρίθηκε στο παρελθόν σε αυτό το… άθλημα.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Προκόπη Παυλόπουλο, ως το μεγάλο φαβορί, προκαλώντας εύλογες απορίες και σε κάποιους που γνωρίζουν περισσότερο πρόσωπα και πράγματα, τον… γέλωτα.