Καβάλα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου μαθητή

117

Ένας 17χρονος μαθητής λυκείου είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 18χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στον θώρακα.

Ο 17χρονος μαθητής λυκείου αλβανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Καβάλας, ομολόγησε την πράξη του κατά την προσαγωγή και την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με τον 18χρονο, επίσης μαθητή της γ’ τάξης λυκείου αλβανικής καταγωγής και κατοίκου Καβάλας, με τον οποίο ήταν φίλοι αλλά είχαν οικονομικές διαφορές, και στην προσπάθειά του να τον εκφοβίσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 17χρονος δεν ήταν νόμιμος κάτοχος του όπλου, κάλυκας του οποίου βρέθηκε χθες το βράδυ στο σημείο της δολοφονίας. Οι δυο νεαροί άντρες νωρίτερα διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινό κατάστημα της πόλης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας, από χθες το βράδυ είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ από την πρώτη στιγμή όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος, η κηδεία του οποίου θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ