«Καζάνι που βράζει» οι ΑΝΕΛ: Ο έντονος διάλογος του Κόκκαλη με πολιτευτή

32
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Κόκκαλης,

Τεταμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το άσχημο κλίμα που επικρατεί στους κόλπους των ΑΝΕΛ επιβεβαιώθηκε και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί εντός του κόμματος είναι ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν στην είσοδο των γραφείων του κόμματος στη Βουλή ο παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος, με τον Βασίλη Κόκκαλη, παρουσία φωτογράφων και πολλών δημοσιογράφων.

Ειδικότερα, την ώρα που προσερχόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πόρτα στεκόταν ο Ντίμης Αργυρόπουλος, παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου.

Στην είσοδο της αίθουσας βρίσκονταν και πολλοί δημοσιογράφοι.

«Έλα Βασίλη, μπες μέσα τώρα», είπε ο Ντίμης Αργυρόπουλος στον Βασίλη Κόκκαλη, με τον τελευταίο να ενοχλείται και να του λέει:

«Γιατί, τροχονόμος είσαι;», για να λάβει την εξής απάντηση από τον φωτογράφο:

«Ναι είμαι, μπες μέσα τώρα».

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Κόκκαλης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, απάντησε: «Χαλαρά όλα παιδιά».

Λιγοστές ήταν η καρέκλες γύρω από το μεγάλο τραπέζι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Είναι τυχαίο», είπε στέλεχος του κόμματος με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, να απαντά πως «υπάρχει απόσταση».