Κέντρο Διερχομένων Επιχειρηματιών το Μαξίμου-Παράπονα Τσίπρα στον Σαββίδη για OPEN

23
Φωτορεπορτάζ Σαββίδη-Τσίπρα-Καμμένου

Με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μαξίμου ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας- όπως τουλάχιστον διαβάσαμε στο Zougla.gr.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ της ενημερωμένης από πηγές του Μαξίμου (προφανώς) ιστοσελίδας, ο Τσίπρας ζήτησε μεταξύ άλλων από τον Σαββίδη “έμπρακτη” στήριξη για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης Νοτοπούλου.

Για την οποία είναι γνωστή τις πάσι, η ιδιαίτερη (πολιτική) “αδυναμία” που της τρέφει ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου.

Άλλες, δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Τσίπρας παραπονέθηκε παράλληλα στον Σαββίδη για την “γραμμή” του τηλεοπτικού σταθμού OPEN , όπως αυτή εκφράζεται κυρίως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Και η οποία, μάλλον για τον Τσίπρα, δεν είναι “όσο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει...”

Το σημερινό πάντως “κάρφωμα” της νέας συνάντησης Σαββίδη με τον Τσίπρα στο Μαξίμου, η οποία επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί στα μουλωχτά και να κρατηθεί μυστική , επιβεβαιώνει περίτρανα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ με το οποίο η τελειωμένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ “νταλαβερίζεται” με Επιχειρηματίες και Διαπλεκόμενους.

Είναι η πολλοστή φορά που ο Τσίπρας (μαζί ή χωρίς τον Φλαμπουράρη) ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του πρωθυπουργικού γραφείου (τις μπροστινές ή τις... πισινές) για να υποδεχθεί Επιχειρηματίες, Καναλάρχες, Προμηθευτές του Δημοσίου και λοιπούς “νταραβεριτζήδες” από τους οποίους προφανώς ΑΠΑΙΤEI “εξυπηρετήσεις”...

Είναι βέβαιο πως δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Μεταπολίτευση τόσο ΘΡΑΣΥΣ αλλά και τόσο  ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ πρωθυπουργός, που να λειτουργεί ως κανονικός Τροχονόμος της Διαπλοκής και να έχει μετατρέψει το Μαξίμου σε Κέντρο Διερχομένων Μεγαλοεπιχειρηματιών και Νταβατζήδων, χωρίς να τηρεί κανένα πρόσχημα.

Τα (πολιτικά) ψωμιά του πάντως,  όσους και να δει και ότι και εάν απαιτήσει ή υποσχεθεί, είναι πλέον πολύ λίγα...