Κέρδισε το στοίχημα στις εκλογές τοπικών Επιτροπών και Οργανώσεων η ΟΝΝΕΔ (εικόνες)

129

Υποδειγματικά κύλησε η διαδικασία των εκλογών που διεξήχθησαν σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Μετά το άκρως επιτυχημένο και μαζικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στις αρχές του Οκτωβρίου και την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στην ηγεσία της οργάνωσης η δυναμική της νεολαίας του κόμματος αποτυπώθηκε πλήρως στις σημερινές εκλογικές διεργασίες, η οποία μετράει πλέον περίπου 80.000 μέλη, με τη ενδυνάμωση των περιφερειακών οργανώσεων και τη δημιουργία νέων σε περιοχές που δεν υπήρχαν.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι πλήθος γυναικών βρίσκεται από σήμερα στο τιμόνι νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων πολύ περισσότερων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με τη στήριξη των συνεργατών του Πρωθυπουργού, με επικεφαλής το Γρηγόρη Δημητριάδη εξασφαλίστηκε η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και η ανανέωση της ραχοκοκαλιάς της γαλάζιας νεολαίας.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης συνεχάρη τους νέους Προέδρους και δήλωσε ότι η οργάνωση χρειάζεται στελέχη σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις.