ΚΙΝΑΛ: «Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ»

147
ΚΙΝΑΛ: «Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου μιλά στην ολομέλεια της Βουλής , Σάββατο 21 Μαΐου 2016. Διεξάγεται στην ολομέλεια Βουλής η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Επικράτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει πίσω από τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη το Κίνημα Αλλαγής.

«Με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την Ανώτατη Ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν κέρδισε το κύρος της Δικαιοσύνης, ούτε η αναγκαία θωράκιση του θεσμού. Επικράτησαν οι πολιτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ, οι θεσμικές ακροβασίες και αυθαιρεσίες, η εμμονή του στη χειραγώγηση του θεσμού της Δικαιοσύνης»,  επισημαίνει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζει σημειώνοντας ότι «οι τελευταίες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα είναι οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας για τους θεσμούς. Ποτέ στο παρελθόν μετά την μεταπολίτευση η αντισυνταγματική συμπεριφορά της Κυβέρνησης δεν αποτελούσε καθημερινότητα για τη λειτουργία των θεσμών.

Για τη χώρα, τους πολίτες και την ποιότητα της Δημοκρατίας είναι ανάγκη να τα αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν μαζί με την κακή ανάμνηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – προθύμων».