ΚΙΝΑΛ: Επτασφράγιστο μυστικό η λίστα στελεχών που θα στελεχώσουν τους τομείς του κόμματος

127
Αιχμές ΚΙΝΑΛ κατά Μητσοτάκη

Τον μπελά τους έχουν βρει τόσο ο Απόστολος Σπυρόπουλος, όσο και επιτελικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της συγκρότησης των Τομέων Δράσης και Πολιτικής του κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως καθημερινά δέχονται εκατοντάδες κρούσεις από στελέχη του κόμματος ανά την επικράτεια, τα οποία τους ζητούν επιτακτικά την αξιοποίησή τους στα νέα όργανα που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από σχετικές εισηγήσεις, έχει ήδη καταρτιστεί μια πρώτη λίστα στελεχών που θα στελεχώσουν τους Τομείς του κόμματος, η οποία κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, προκειμένου να αποφευχθούν ή να καμφθούν στο λιγότερο τυχόν εσωκομματικές αντιδράσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που δεν έχει αξιοποιηθεί, επαρκώς, από την ηγετική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής είναι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας.

Πρόκειται για ένα από ανερχόμενα στελέχη του κόμματος, που έχει συμβάλλει με θετικό τρόπο στην επικοινωνιακή εικόνα του Κινήματος Αλλαγής, καθώς έχει καταγράψει μαχητικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, αντιπαρατιθέμενος με στελέχη άλλων κομμάτων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει στριμώξει για τα καλά τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στην Α’ Αθήνας, στην πρώτη άλλωστε συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο, έβαλε μία γερή υποθήκη για το μέλλον.