ΚΙΝΑΛ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η πολιτική σκευωρία»

413
ΚΙΝΑΛ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η πολιτική σκευωρία»

Αιχμές αφήνει το Κίνημα Αλλαγής κατά του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν νωρίτερα στην Προανακριτική Επιτροπή για τη σκευωρία της Novartis.

«Παράνομα και καταχρηστικά, έξω από κάθε θεσμική διαδικασία, προκειμένου να παρακωλύσει για άλλη μια φορά την εξέταση του μάρτυρα Φρουζή, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να σεβαστεί τις αποφάσεις της Επιτροπής και την κοινοβουλευτική δημοκρατία», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, για τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή, που οδήγησε στην αναβολή της συνεδρίασης.

«Χωρίς καμία αιδώ, χωρίς καμία αίσθηση του κοινοβουλευτικού βάρους και καθήκοντός του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στην Προανακριτική Επιτροπή, δηλώνει ότι δεν θα σεβαστεί τις αποφάσεις της και ότι τα ήδη εξαιρεθέντα μέλη του θα συνεχίσουν να παρακωλύουν τη διαδικασία», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο: ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συγκάλυψη του εκτροχιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης 2004-2009, κάνει τα πάντα για να μην λειτουργήσουν οι θεσμοί, να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες, να μην αποκαλυφθεί η πολιτική σκευωρία», συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Μετρήθηκε με την αλήθεια και έχασε οριστικά. Παραδίδουμε την ευτελιστική τακτική του, που υποκατέστησε την πραγματική πολιτική, στους πολίτες. Αυτοί πάντα κρίνουν, συγκρίνουν και αξιολογούν», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.