ΚΙΝΑΛ: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Μαλέλη στο Κερατσίνι (Video&Photos)

140
ΚΙΝΑΛ: Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση του Μαλέλη στο Κερατσίνι

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην προεκλογική συγκέντρωση του Σταμάτη Μαλέλη στο Κερατσίνι.

Πλήθος μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής έδωσε το «παρών» στην προεκλογική ομιλία του Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου βουλευτή στη Β΄ Πειραιά.

Μέσα και έξω από την καφετέρια, στο Πάρκο "Ανδρέας Παπανδρέου" του Kερατσινίου επικράτησε το αδιαχώρητο, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Με μια λιτή, αλλά αρκετά περιεκτική σε νόημα ομιλία, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για τους στόχους του ΚΙΝΑΛ στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, λέγοντας ότι «O τόπος έχει ανάγκη τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη περισσότερο από ποτέ».

«Μόνο η δημοκρατική παράταξη μπορεί να αναχαιτίσει τη Δεξιά που όπως όλα δείχνουν έρχεται αυτοδύναμη στην εξουσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά.

«Οι Ιουλιανοί χρησμοί του κ. Μητσοτάκη ξυπνούν άσχημες μνήμες στον ελληνικόλαό», τόνισε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Η ανάλγητη Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να εξοντώσει το κοινωνικό κράτος και ο λαϊκίστικος ΣΥΡΙΖΑ με την κυβερνητική του λειτουργία, με την απαξίωση της έννοιας της Αριστεράς, άνοιξε την κερκόπορτα της εξουσίας, ώστε το σχέδιο της Δεξιάς να γίνει πράξη, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η δημοκρατική παράταξη ήταν πάντα μια υπεύθυνη δύναμη. Το πατριωτικό μας χρέος είναι να μην αφήσουμε την χώρα να πάει στα βράχια. Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει την δίψα του για ένα μονοκομματικό κράτος χωρίς συναινέσεις, όταν λέει ότι θα πάμε ξανά σε Εκλογές τον Αύγουστο. Οι Ιουλιανοί χρησμοί του κ. Μητσοτάκη μας ξυπνούν άσχημες μνήμες τις οποίες δε ξεχνά ο Ελληνικός λαός», πρόσθεσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Όταν λοιπόν τίθεται το ερώτημα της εθνικής συνεννόησης και ευρύτερων συμφωνιών, πρέπει να απαντήσουν πρώτα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης αν μπορούν να αφήσουν πίσω τις διχαστικές τους εξαγγελίες», συμπλήρωσε ο Γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.