ΚΙΝΑΛ:Πού θα είναι υποψήφια η Γεννηματά-Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές(ονόματα)

306
«Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα» ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Ελάχιστες ημέρες πριν από τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές, τις δημοτικές και περιφερειακές Εκλογές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να βγάλει στην πρώτη γραμμή και το ΠΑΣΟΚ, ως τη βασική συνιστώσα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης», είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά. Ολόκληρη η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ): «Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Είμαστε σήμερα εδώ τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αγωνιζόμαστε μέσα από το Κίνημα Αλλαγής, για να γυρίσει σελίδα η Ευρώπη και η Ελλάδα. Απευθύνομαι σε σας σήμερα λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Σας ζητώ να πρωτοστατήσετε σε αυτή την μάχη. Να δυναμώσετε το μήνυμα μας προς τους πολίτες στην τελική ευθεία των εκλογών.  το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης.  είναι ο πολιτικός χώρος που εκφράζει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα στην Ελλάδα. Ενωμένοι στο Κίνημα Αλλαγής, Όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα την μάχη. Κάθε μέρα και πιο δυνατοί, με τους προοδευτικούς πολίτες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Ζητάμε ΤΩΡΑ ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Είναι ώρα να αλλάξει πολιτικές και ηγεσία η Ευρώπη. Για: να πείσει τους λαούς της, να δώσει προτεραιότητα στην Ανάπτυξη και την Κοινωνική Πολιτική, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ακροδεξιά, την βία, τον λαϊκισμό. Το κόμμα μας, το ΠΑΣΟΚ , στάθηκε διαχρονικά στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Και παράλληλα προώθησε τα Εθνικά μας συμφέροντα στην Ευρώπη. Είμαστε εμείς η Παράταξη που κράτησε όρθια την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η παράταξη των Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων, των Κοινoτικών πλαισίων, της σύγκλισης, του Ελσίνκι, του ευρώ. Τώρα είμαστε μπροστά σε αυτή την αποφασιστική μάχη: Για να μην επιτρέψουμε στον κ. Βέμπερ και στον κ. Μητσοτάκη, να συνεχίσουν τις βαθιά συντηρητικές πολιτικές που διαλύουν την Ευρώπη. Για να μην επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα και στην χαοτική Αριστερά, να μας οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Κάθε ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, να χτίσουν μια πιο δίκαιη, Δημοκρατική Ευρώπη. Με τον Φρανς Τίμμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Η μάχη αυτών των εκλογών, είναι αποφασιστική για την έκβαση όλου του

Στην εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών, στην Εύβοια και στο Ηράκλειο Κρήτης θέσει υποψηφιότητα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ακόμα, ανακοινώθηκαν τα τελικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής για έξι εκλογικές περιφέρειες.

Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ σε Ηράκλειο Κρήτης, Εύβοια, Φθιώτιδα, Πρέβεζα, Ημαθία και Λέσβο.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΒΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΗΛΟΛΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ:

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΝΑ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΕΠΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΕΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:

ΑΝΤΕΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΖΙΩΤΗ ΝΑΝΣΥ

ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ:

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΟΡΟΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Ν. ΛΕΣΒΟΥ:

ΓΙΑΚΑΛΗΣ ΝΑΣΟΣ

ΓΙΑΝΟΥΛΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΟΧΛΑΚΑ ΒΑΣΩ