Κωνσταντοπούλου: «Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι ο κ. Τσίπρας τους εξαπάτησε»

73
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την αποκαλούμενη «13η σύνταξη» και τις άλλες προεκλογικές παροχές και μέτρα που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισήμανε πως πρόκειται για «ασπιρίνες για τον καρκίνο».

«Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι Έλληνες «θα πάρουν τα ψίχουλα, τα ψιχία που μοιράζει η Kυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους για να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται», ενώ ερωτηθείς για το τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει».

«Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε η Ζώη Κωνσταντοπούλου, ενώ ερωτηθείς αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές, σημείωσε πως «δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω».

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου για τον κ. Τσίπρα. «Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.