Κορωνοϊός: Πέθανε 54χρονη νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Δράμας

211
Κορωνοϊός: Έχασε τη μάχη 54χρονη νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Δράμας

Μία 54χρονη νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΟΕΔΗΝ, που έκανε γνωστό τον θάνατό της απέστειλε συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη διασπορά εντός του νοσοκομείου.

«Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πάλι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, άλλη μια νοσηλεύτρια 52 ετών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και είναι διασωληνωμένη.

Είχε βρεθεί θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο και η οποία εκτιμάται από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ πως κόλλησε στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο μέλη του υγειονομικού προσωπικού από το νοσοκομείο Δράμας διακομίστηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για έναν τραυματιοφορέα και μια διοικητική υπάλληλο.

Επίσης, κάνει γνωστό πως συνολικά 70 υγειονομικού υπάλληλοι νοσούν στο Νοσοκομείο Δράμας.

«Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στην κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.