Κορωνοϊός: Πέθανε ο 67χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ μετά την περιπετειώδη διακομιδή

182
Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονου στα Κρέστενα

Έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό ο 67χρονος από τον Βόλο, ο οποίος από τις 27 Νοεμβρίου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Κορίνθου, έπειτα από την περιπετειώδη διακομιδή από τον Βόλο.

Κατά τη διακομιδή του 67χρονου είχαν προκληθεί διαδοχικές βλάβες στα ασθενοφόρα που τον μετέφεραν, όπως είχε γράψει η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».

Η διακομιδή του έγινε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Ξεκίνησε στις 20:45 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου, ωστόσο στο ύψος των διοδίων Σχηματαρίου το ασθενοφόρο παρουσίασε βλάβη και σταμάτησε.

Άμεσα ξεκίνησε ασθενοφόρο από την Αθήνα για να τον παραλάβει από το σημείο, αλλά στον δρόμο και το δεύτερο ασθενοφόρο χάλασε και ακινητοποιήθηκε κοντά στο "Θριάσιο". Τελικά η διακομιδή του 67χρονου στο νοσοκομείο της Κορίνθου έγινε με τρίτο ασθενοφόρο που ανέλαβε να φέρει σε πέρας την αποστολή.

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη όταν αναχώρησε από το Νοσοκομείο "Αχιλλοπούλειο" για την Κόρινθο.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών όλο αυτό το διάστημα δεν κατέστη δυνατόν να ανακάμψει και την Πέμπτη το βράδυ άφησε την τελευταία πνοή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του.