Κορωνοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Παππάς

76

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου με τη ΝΔ. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέροντας πως υποβλήθηκε τόσο σε μοριακό τεστ όσο και σε rapid test, που βγήκαν θετικά. Επισημαίνει, επίσης, ότι θα παραμείνει σε καραντίνα και πως έχει ενημερώσει σχετικά όλους με τους οποίους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή:

"Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πώς σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid -19, τα οποία είναι θετικά.

Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός «χτύπησε» και τη δική μου πόρτα.

Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας".