Κοσμηματοπώλης έθαψε εμπόρευμα αξίας 1 εκατ. δολαρίων

360
Κοσμηματοπώλης έθαψε εμπόρευμα αξίας 1 εκατ. δολαρίων

Ένας κοσμηματοπώλης από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ αναζητώντας τρόπους να απασχολείται με κάτι αλλά και να βγάλει και κάποια χρήματα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να κλείσει το κατάστημά του.

Ο κοσμηματοπώλης μάζεψε όλο το εμπόρευμα του κοσμηματοπωλείου, όλα τα πολύτιμα κοσμήματα που είχε κοστίζουν περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, και μετά τα έθαψε σε διάφορα σημεία. Έτσι, δημιούργησε το δικό του κυνήγι θησαυρού. Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι να πουλάει μια εμπειρία ως... Ιντιάνα Τζόουνς.

Ο Johnny Perri ήταν κοσμηματοπώλης σχεδόν για όλη τη ζωή του και έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος από τον πατέρα του. Όμως, ο Covid-19 "σκότωσε" την δουλειά.

Όταν είδε σε ένα δελτίο ειδήσεων την ιστορία ενός άνδρα που εντόπισε ένα θησαυρό στο Forrest Fenn, τον οποίον είχαν κρύψει πριν από δέκα χρόνια και έτσι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Μαζί με την σύζυγό του, έθαψαν "θησαυρούς" σε διάφορα σημεία, σε δάση, ποτάμια, βουνά και καταρράκτες.

"Πήγαμε σε καταρράκτες, ρυάκια, κάναμε καγιάκ σε διάφορα σημεία. Μόλις δημοσιεύσω τα στοιχεία, ο αγώνας ξεκινά. Δεν έθαψα μόνο όλο το εμπόρευμα του κοσμηματοπωλείου μου, αλλά και χιλιάδες δολάρια, χρυσό, ασήμι, διαμάντια και αντίκες σε διάφορα σημεία του Μίσιγκαν. Όλα όσα έθαψα έχουν μια ιστορία και πολλές αναμνήσεις συνδεδεμένες με αυτά”, ανέφερε ο κοσμηματοπώλης στο Fox.

Τα στοιχεία που θα δίνει θα είναι σαν γρίφοι που σταδιακά θα οδηγούν στον θησαυρό. Πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προαγοράσει εισιτήριο και να ξεκινήσει τις έρευνες συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Όποιος βρει πρώτος τον θησαυρό, θα έχει την δυνατότητα ή να τον κρατήσει ή να πουλήσει τα κοσμήματα στον Perri σε τιμή κόστους.