Κοσμοσυρροή στις παραλίες από τους Αθηναίους (φωτο)

103

Ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή αποτέλεσαν ευκαιρία για τους Αθηναίους προκειμένου να εξορμήσουν στις παραλίες της Αττικής.

Με δεδομένη την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας επέλεξαν να μην κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Άλλωστε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική βρέθηκαν στο «κόκκινο» με την κυβέρνηση, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, να αποφασίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα. Οι αλλαγές σε Αττική και Θεσσαλονίκη αφορούν κυρίως τη λειτουργία των καταστημάτων.

Τα Σαββατοκύριακα τα καταστήματα θα είναι κλειστά, εκτός από φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, τρόφιμα, φούρνους και βενζινάδικα, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 18:00 και όχι από τις 21:00 όπως ίσχυε στην «κόκκινη» πρωτεύουσα έως και την Παρασκευή.

Τις καθημερινές, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 21:00. Για τη Θεσσαλονίκη, που μέχρι την Παρασκευή βρισκόταν στο επίπεδο Α, αλλάζει και η καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων, καθώς πλέον θα λειτουργούν μόνο με click away, ακόμα και η ένδυση, υπόδηση και τα βιβλιοπωλεία.

Δείτε τις φωτογραφίες: