Κωσταράκος για Τσίπρα: «Μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους»

206

Tις παροχές που ανακοίνωσε χθες Τρίτη η κυβέρνηση αποδομεί με ανάρτησή του στα social media, ο πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.

«Το θέατρο του παραλόγου ανθεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς στηριγμένο σε απάτες, ψέμματα και ανακρίβειες», γράφει ο κ. Κωσταράκος και διερωτάται, «για ποιές συντάξεις μιλάει ο κ. Τσίπρας όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι κάνουν χρόνια να πάρουν τη σύνταξη τους, ενώ οι συνταξιοδοτικές αιτήσεις κάνουν πολλούς μήνες ή και χρόνο για να καταχωρηθούν. Ο κ. Τσίπρας δεν διερωτάται πώς ζουν αυτοι οι άνθρωποι. Και ασφαλώς δεν τον νοιάζει».

Ο Μιχάλης Κωσταράκος σημειώνει ότι «είναι εύκολο να παρουσιάζεις πλεονάσματα μη πληρώνοντας συντάξεις και χρέη του δημοσίου. Ενδιάμεσα όπως λεει ο κ. Τσακαλώτος κάποιοι θα πεθάνουν. Θα ήταν ευκολότερο να λύσει το πρόβλημα της έγκαιρης χορήγησης των συντάξεων από το να ταλαιπωρεί εκ προθέσεως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ο «αντιστροφος Ρομπέν των Δασών» κυβερνάει την Ελλάδα με μια κυβέρνηση με «αριστερό πρόσημο».Παίρνουμε τα λεφτά από τον κόσμο και παρουσιάζουμε πλεονάσματα στην ΕΕ και στο Δ.Ν.Τ. μοιράζοντας εκ των υστέρων ''αντίδωρα''».

«Ο κ.Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους», καταλήγει ο Μιχάλης Κωσταράκος.