Κουμουτσάκος: Που το πάει ο Τσίπρας στα ελληνοτουρκικά;

15
Κουμουτσάκος: Που το πάει ο Τσίπρας στα ελληνοτουρκικά;

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε: «Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, κ. Κοτζιάς, μιλώντας στους Δελφούς ισχυρίστηκε ότι Έλληνες και Κύπριοι δεν θα πρέπει να είμαστε “μονοχοφάηδες“ σε σχέση με τον πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα κατά την διάρκεια συνεδρίασης επιτροπών της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καραγιαννίδης και Δουζίνας αντί να απαντήσουν στις προκλήσεις τούρκου βουλευτή, υποστήριξαν πως “πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα με την Τουρκία με έναν έντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και με την “Βόρεια Μακεδονία”».  

Ακόμα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Όλα αυτά προκαλούν μεγάλη ανησυχία για το πού το πάει και στα ελληνο-τουρκικά η κυβέρνηση Τσίπρα. Γι’ αυτό ακριβώς ζητήσαμε να μην προχωρήσει πριν από τις Eκλογές σε καμία πρωτοβουλία ή συμφωνία στα μείζονα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας».