Κουρτάκης: «Ο Καμμένος φοβάται να βρεθεί ενώπιον δικαστή-Θα τον περιμένω»

126
Κουρτάκης: «Ο Καμμένος φοβάται να βρεθεί ενώπιον δικαστή-Θα τον περιμένω»

Τη νέα προσπάθειά του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού, Πάνου Καμμένου, να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του καρέκλα, που δεν έχει καν ακόμη, σχολιάζει στο Twitter ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης.

«Επικαλείται την υπουργική ασυλία, γιατί έβγαινε και με λάσπωνε. Κρύβεται και δεν «έχει τα άντερα» -δικιά του φράση- να υπερασπιστεί τις συκοφαντίες του. Φοβάται να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Θα τον περιμένω όμως. Κάποια στιγμή θα έρθει», αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως για ακόμη μια φορά ο Πάνος Καμμένος κρύφτηκε - κατά την πάγια τακτική του - πίσω από τη βουλευτική του ασυλία στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ουσιαστικά ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία, υποστηρίζοντας ότι τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, για να ισχύσει η ασυλία πρέπει το αδίκημα να έχει σχέση με τα υπουργικά καθήκοντα κάτι που αναφέρει και ο ίδιος υποστηρίζοντας ότι τα «καταγγελλόμενα» τελέστηκαν την περίοδο που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.