Κρήτη: Νεκρός 47χρονος σε τροχαίο στις Γούρνες (Photos)

86
Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στους δρόμους της Κρήτης. Ένας 47χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στο νέο τροχαίο σημειώθηκε στις Γούρνες Ηρακλείου. Το αυτοκίνητο με το οποίο εκινείτο στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος των Γουρνών, κοντά στην Αμερικάνικη Βάση, για λόγους που δεν είναι ακόμα γνωστοί, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο πρανές του δρόμου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ήταν όμως ήδη αργά γα τον 47χρονο που αποτελεί το 7ο θύμα της ασφάλτου τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο “καρφώθηκε

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στους δρόμους της Κρήτης. Ένας 47χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στο νέο τροχαίο σημειώθηκε στις Γούρνες Ηρακλείου.

Το αυτοκίνητο με το οποίο εκινείτο στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος των Γουρνών, κοντά στην Αμερικάνικη Βάση, για λόγους που δεν είναι ακόμα γνωστοί, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο πρανές του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ήταν όμως ήδη αργά γα τον 47χρονο που αποτελεί το 7ο θύμα της ασφάλτου τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη.

Το αυτοκίνητο “καρφώθηκε" σε συρματοπλέγματα.