Ξάφρισε κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών από πρακτορείο

154

Δεν πρόλαβε να εξαργυρώσει τα συνολικής αξίας 600 ευρώ δελτία τυχερών παιχνιδιών, που έκλεψε από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ο «ποντικός», ο οποίος είχε τρυπώσει νωρίτερα και σε μια άλλη επιχείρηση και είχε αρπάξει από το εσωτερικό της 50 ευρώ!

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του τα κλεμμένα δελτία, καθώς και 49 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ στη Λευκάδα:

Ταυτοποιήθηκαν μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν διαρρήξει στις 22 Οκτωβρίου μια κατοικία στη Λευκάδα και είχαν αρπάξει χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ τα κλεμμένα τιμαλφή δεν βρέθηκαν και η προανάκριση συνεχίζεται.