Ξέφυγε ξανά o Πολάκης: «Θέλουν να δικαστώ ως ένας οποιοσδήποτε πολίτης»

93
Ξέφυγε ξανά o Πολάκης

Για ακόμα μία φορά ξέφυγε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, στην οποία ανέβηκαν οι τόνοι τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο Παύλος Πολάκης ζήτησε ουσιαστικά προνομιακή μεταχείριση.

«Δεν θέλουν όπως έκαναν στο παρελθόν για είναι δειλοί, δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να στήσουν Προανακριτική Επιτροπή ή ειδικό δικαστήριο, αλλά να πουν ότι αυτή η πολιτική αντιπαράθεση είναι θέμα ύφους και ήθους και πρέπει να δικαστείς σαν ένας οποιοσδήποτε πολίτης που χρησιμοποιεί λάθος εκφράσεις. Αυτό πάνε να κάνουν», ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Δεν δέχτηκαν την πρόταση που έκανα, να συγκροτηθεί ειδική Προανακριτική Επιτροπή, καθώς αυτά για τα οποία κατηγορούμαι τα έκανα όταν ήμουν και επειδή ήμουν υπουργός, δηλαδή, αποκάλυψα και οδήγησα στη Δικαιοσύνη όλη τη συμμορία ΚΕΕΛΠΝΟ, που ένα μέλος της είναι ο κ. Πουλής που με κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Πιάσαμε τον κλέφτη και μας λέει ότι τον είπαμε κλέφτη. Και αποκάλυψα και τις απευθείας αναθέσεις στη σύζυγο του αρχιτραπεζίτη του κ. Στουρνάρα», προσέθεσε ο Παύλος Πολάκης, εγκαλώντας τη Νέας Δημοκρατίας ότι θέλει να στρέψει την κουβέντα αλλού.

«Θέλουν να θολώσουν τα νερά», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.