Ξέσπασμα Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε κοινοί τυχοδιώκτες για την καρέκλα» (Video)

174
Ξέσπασμα Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΑΡΤΗΡΙΑ» της Φραντζέσκας Σαββοργινάκη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη, της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, της Μυρσίνης Λοΐζου και της Κατερίνας Παπακώστα.

«Είναι ξεφτίλα που έχετε τη Μεγαλοοικονόμου και την γλύφετε να μην φύγει. Όταν απείλησε ότι θα τα “μπουμπουνίσει” και θα φύγει την γλύφατε από πάνω έως κάτω», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο.

«Είστε κοινοί τυχοδιώκτες γιατί συνεργάζεστε μόνο για την καρέκλα», ανέφερε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν η Μεγαλοοικονόμου είπε για τα αγγούρια στον Γιακουμάτο δεν βγάλατε καμία ανακοίνωση για ρατσισμό και ομοφοβία. Αν την είχα κάνει εγώ τη δήλωση θα κυνηγάγατε», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου στο ευρωφηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δυνατόν να έχετε υποψήφια την Λοΐζου που έχει κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται; Είναι δυνατόν να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές όταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν δέχεται θέσεις υπέρ της τρομοκρατίας, ενώ εκείνη είναι υπέρ της τρομοκρατίας;», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, είπε: «Είναι το μεγάλο του όνειρό του να με δει στη φυλακή. Χρήζει ψυχιατρικής».

«Οι εξεταστικές για την υγεία δεν έχουν βρει τίποτα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίσης, άφησε αιχμές και για την Κατερίνα Παπακώστα και τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Συνεργάζεστε με την Παπακώστα που έλεγε ότι οι μετανάστες είναι κατσαρίδες», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο: