Κυριαρχία του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι

129
Κυριαρχία του MEGA με τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι

Απόλυτη ήταν επικράτηση του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης, στη ζώνη prime time, με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Νέφτσι χθες Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 22:00.

Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο 895.792 τηλεθεατές με το β’ ημίχρονο να ανεβαίνει στους 995.932 τηλεθεατές. Η μέση κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Με ποσοστό 26,4% στο γενικό σύνολο και 25,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι ξεχώρισε από το σύνολο του ανταγωνισμού σημειώνοντας εντυπωσιακές πρωτιές σε επιμέρους ανδρικά κοινά αγγίζοντας ποσοστό 52,2%.

Δίνοντας δυναμικά το στίγμα της έναρξης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το MEGA θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάθε Τετάρτη βράδυ, το MEGA θα μεταδίδει LIVE τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς αλλά και pre-game και post game εκπομπή με τα highlights από όλους τους αγώνες.

Οι κορυφαίοι αγώνες κάθε σεζόν και ο τελικός της διοργάνωσης θα παίζουν για τα επόμενα τρία χρόνια στο MEGA.