Λ.Νικολοπούλου: Αν δεν με καλέσουν να καταθέσω στην Εξεταστική, τότε φοβούνται την αλήθεια

164
σύζυγος Γιάννη Στουρνάρα Λίνα Νικολοπούλου

Την αντίδραση της συζύγου του διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, προκάλεσε η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

"Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Πολάκης ασχολείται επί δύο χρόνια μαζί μου και με κατηγορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί... Στην κατάθεσή του ως μάρτυρας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997-2014, πάλι μαζί μου ασχολήθηκε και αναρωτιέμαι, θα καλέσουν κι εμένα να καταθέσω ως μάρτυρας;

Ή μήπως φοβούνται ότι τα στοιχεία που θα προσκομίσω θα καταστρέψουν το χυδαίο αφήγημά τους; Θα μου στερήσουν τη δυνατότητα να απαντήσω σε όσα μου καταμαρτυρούν; Αναρωτιέμαι. Είναι τεστ για το δημοκρατικό ήθος της κυβέρνησης. Χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις ή η τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού φθάνει και περισσεύει; Αν δεν με καλέσουν, θα είναι επειδή φοβούνται την αλήθεια…", αναφέρει η Λίνα Νικολοπούλου σε ανακοίνωσή της.