Λάγνοι ήχοι και ερωτικά επιφωνήματα - Τι αναφέρουν οι ειδικοί

238
Το γέλιο κρατάει δεμένο ένα ζευγάρι για χρόνια

Πολλά ζευγάρια δαπανούν χιλιάδες ευρώ για να ανανεώσουν τη σχέση του με διάφορους ευφάνταστους ή και τολμηρούς τρόπους, ενώ πολλές φορές η λύση βρίσκεται στην ίδια την κρεβατοκάμαρα τους.

Όπως επισημαίνει η ειδικός σε θέματα σεξ, Δρ. Ζάνα Βραγκάλοβα, διάσημη στις ΗΠΑ, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά, γιατί οι σύντροφοι μπορούν έτσι να γνωρίζουν ότι «κάνουν κάτι σωστά» και τους προσφέρουν καθοδήγηση πάνω σε αυτά που θέλουμε.

Ταυτόχρονα, οι σύντροφοι που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση, γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Οι λάγνοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γίνει κάποια δήλωση πάνω στο τι τους αρέσει. Αφού η σύντροφος αναστενάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι συγκεκριμένο, πάει να πει ότι της αρέσει, οπότε συνεχίστε.

Αν, πάλι, παρατηρήσετε αδιαφορία, τότε μάλλον αυτό το συγκεκριμένο δεν της λέει κάτι, οπότε αλλάξτε ρεπερτόριο.

Όπως, η ίδια η επιστήμονας υποστηρίζει, «ξεκινήστε με ένα κλασικό ωχ και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι». Με απλά λόγια, αν σας αρέσει κάτι δείξτε το με ένα αισθησιακό βογκητό...