Λακωνία: Συνελήφθη ιερέας για τον βιασμό 12χρονης

234
Ιερέας κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικη

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από ιερέα, σε χωριό του δήμου ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Ο 57χρονος ιερέας, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, έπειτα από έκδοση σχετικού εντάλματος, όπως αποκαλύπτει το lakonikos.gr.

Ο κατηγορούμενος, για το κακούργημα της παιδεραστίας, ιερέας είναι χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια συζούσε με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της ανατολικής Μάνης, όπου διέμενε και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κορίτσι από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.