Λαμία: Βρέφος δύο μηνών και γονείς θετικοί στον κορωνοϊό

309

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, καθώς ανάμεσα στα κρούσματα βρίσκεται βρέφος δύο μηνών καθώς και οι γονείς του.

Η οικογένεια μένει κοντά στο ηλικιωμένο ζευγάρι που γύρισε πρόσφατα από τις ΗΠΑ, το οποίο είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό.

Η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική, αναφέρει το lamiareport.gr.

Τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της οικογένειας είναι θετικά στον κορωνοϊό ενώ θετικοί είναι οι δύο γονείς, το βρέφος που είναι δύο μηνών και το αγοράκι της οικογένειας. Αρνητικό ήταν το τεστ για το κοριτσάκι της οικογένειας.

Το καλό νέο στην όλη εξέλιξη είναι ότι τα δυο παιδιά της οικογένειας δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές των νέων κρουσμάτων στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται ότι ο 86χρονος που επέστρεψε από την Αμερική νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.