Λάμπρου VS Καρανίκα: Συνεχίζεται η ανελέητη «σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ (εικόνα)

357
Συνεχίζεται η ανελέητη «σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Λάμπρου, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στέλεχος της τάσης των «53+» πήρε θέση στις εσωκομματικές αντιδράσεις με φόντο τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το Δεκαπενταύγουστο.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις «προγραφές» του Νίκου Καρανίκα, του πρώην Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο διάλογος, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, ο αναγκαίος πλουραλισμός, δεν θα ηττηθούν και δεν θα εξαφανιστούν μέσα στην ομίχλη της μονοφωνίας, του φανατισμού και της λεκτικής χυδαιότητας», τονίζει ο Πάνος Λάμπρου μετά από την πόρτα της εξόδου που έδειξε ο Νίκος Καρανίκας σε όποιους αντέδρασαν στη δήλωση Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Πάνου Λάμπρου στο facebook:

«Είμαι λίγο μακριά, ίντερνετ με το ζόρι, αλλά η δυσοσμία του φανατισμού και της χυδαιολογίας έφτασαν μέχρι εδώ. Κρίμα... Η αριστερά, η δική μας αριστερά, έχει μάθει να ακούει, να κουβεντιάζει, να στοχάζεται και να αναστοχάζεται. Ή, αυτή την εντύπωση είχα και αυτή την επιθυμία συνεχίζω να έχω.

Θα το παλέψουμε! Ο διάλογος, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, ο αναγκαίος πλουραλισμός, δεν θα ηττηθούν και δεν θα εξαφανιστούν μέσα στην ομίχλη της μονοφωνίας, του φανατισμού και της λεκτικής χυδαιότητας.

Σε αυτό το συναρπαστικό και φουρτουνιασμένο ταξίδι χρειαζόμαστε όλες και όλοι. Η περίοδος των εκκαθαρίσεων, των διώξεων, των... εκκρεμοτήτων (θου κύριε), έχει παρέλθει.

Ή, πρέπει να παρέλθει οριστικά αν θέλουμε να παραμείνουμε αριστερές και αριστεροί, αν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο».

Είμαι λίγο μακριά, ίντερνετ με το ζόρι, αλλά η δυσοσμία του φανατισμού και της χυδαιολογίας έφτασαν μέχρι εδώ. Κρίμα......

Posted by Panos Lambrou on Monday, 17 August 2020